Samlade tankar om samlande.

Handbok för storsamlare

Vad gör en museiintendent i sommarvärmen i väntan på nya saker att klassificera och ställa ut? Jo, han läser givetvis böcker om samlande!

Nu senast kom jag över Handbok för storsamlare av Linnéa Kylén. Det är en underbar liten bok som i första hand riktar sig till en yngre läsekrets, men som med fördel även kan läsas av mogna män och kvinnor.

Boken går på ett förtjänstfullt sätt igenom såväl samlarområden som samlandets historia med fokus på svenska storsamlare. Illustrationerna är magnifika och texten medryckande och intresseväckande från början till slut.

Jag rekommenderar varmt boken till alla som begåvats med ekorrens aptit på samlande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...