Samlade tankar om samlande.

Har du tio miljoner liggandes?

– Vet du inte vad du ska göra av dem? – Passa på att gör ett fynd i England! I Londonstadsdelen Kew finns en trerummare till det fashionabla priset £949,949. På köpet får du ett hus till bredden fyllt av kuriosaföremål.

Nuvarande ägaren, Mike Wilsdon, har efter 50 år bestämt sig för att sälja sin samling bestående av bl.a. en bambucykel och ett utsnitt från en kaskelotvals ryggkota! Enda kravet han har är att han då och då får besöka museet/samlingen för att föreläsa om något intressant för besökarna.

Vi talar om ett riktigt kuriosakabinett, där det mänskligt gjorda blandas med det naturliga i syfte att väcka associationslust och nyfikenhet.

Läs mer här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait
error: Content is protected !!