Samlade tankar om samlande.

(Hyfsat) Ny samlarblogg!

bibliotekskort

För alla som samlar på bibliotekskort kan jag rekommendera ett besök på Bibliotekskort. De båda skribenterna,  Elizabet och Kristin, skriver där inlägg som rör samlandet av just bibliotekskort. Varje kort får ett eget inlägg där orten och biblioteken beskrivs på ett personligt sätt. Varje kort beskrivs också rent stilistiskt, med tappra försök att kategorisera kortet.

En kul funktion är att läsare själva kan ge betygsätta korten. Det snyggaste kortet i min privata samling  tycker jag Stifts- och landsbiblioteket i Skara har. Mest innovativa kortet i min samling tycker jag finländska Björneborg har (motsvarande ord för bibliotek är kirjasto på finska).  Eller vad tycker du?

bibkort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait
error: Content is protected !!