Samlade tankar om samlande.

Samla dina semesterminnen!

SouvenirerJag tror inte jag är ensam om att samla souvenirer från semesterresor. Det kan röra sig om allt från servetter och vykort till biljetter och muggar. Vad man väljer att samla på skiljer sig åt, men är tanken att det ska bli en samling att bygga på bör man nog begränsa sig något.

Föremålen kan också användas för att dokumentera en resa. Kanske gör du en minnesbok i form av bilder, vykort, biljetter, en s.k. scrapbook. Hur du än väljer att göra med dina souvenirer kommer de säkert att vara ett minne en lång tid framåt. Och vem vet, kanske dina souvenirer t.o.m. blir början på en ny samling?

PS. Ha en skön semester! Själv tänkte jag hinna med att besöka ett och annat museum och några kuriosamarknader i min jakt på nya samlarobjekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
error: Content is protected !!