Samlade tankar om samlande.

Ny blogg om samlarkort!

samlarkort

En ny svensk samlarblogg har sett dagens ljus! Turen har kommit till samlarkorten, som med denna blogg får ett forum där samlare kan hitta matnyttig information.

Bloggen är ännu i uppstartsskedet så någon egentlig bedömning av innehållet vågar jag mig inte på. Bloggen lovar dock gott! Det finns mängder med engelska bloggar om samlarkort, framför allt de vanligare kortspelen: Magic, Lord of the Rings, Pokémon m.fl. Att det numera också finns ett svenskt tillskott lyser säkert upp de svenska kortsamlarnas vardag.

Själv kommer jag då och då läsa bloggen, eftersom mina kunskaper om samlarkort är begränsade. Jag hoppas givetvis lära mig mer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait
error: Content is protected !!