Samlade tankar om samlande.

Tidskrift för samlare

collectors_banner_red

Jag har tidigare i denna blogg nämnt det australiensiska  TV-programmet Collectors. Programmet är roligt och inspirerande; en veritabel skattkista för samlaren. I TV-programmet får man möta samlarna och deras samlingar, men också få tips på nya samlarområden m.m. Programmet är unikt – och har dessvärre ingen värdig motsvarighet i Europa.

Nu har det utmärkta TV-programmet också blivit en tidskrift! Idén är att tidskriften i mångt och mycket har samma upplägg som programmet, d.v.s. reportage om samlare och deras samlingar samt tips, värderingar m.m. för samlaren. Jag har bara skummat senaste numret och blev smått förälskad! Härligt foto och bra reportage, ja allt det jag vill att en samlartidning skall ha. Beställ hem ett nummer snarast!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait
error: Content is protected !!