Samlade tankar om samlande.

Luktisar!

luktisarAlla som växte upp under 80-talet minns med förjtusning att alla suddgummin, klistermäken m.m. skulle lukta gott. Bara att skrapa lite så luktade det kanel, jordgubb, olja… ja allt du kunde tänka dig. Det fanns massor av luktsuddin och klistermärken att köpa. En del av detta börjar dyka upp i affärerna igen. I färskt minne har jag postens försök nu under julhelgen att införa julkort med en doft av jul. Och visst, de luktade faktiskt lite glögg och kanel…

En av er läsare gav mig ett länktips, som för tankarna till 80-talets luktisar. En sida där du kan köpa äldre luktmärken. Desutom är sidan en bra utgångspunkt för samlaren, eftersom där finns en lista med tustentals märken ordnade efter tillverkare. Dessutom kan du köpa en komplett guide till alla luktande klistermärken gjorda 1974-1984. Väl värd sina 200 Kr, om man nu samlar luktisar!

Lite mer inspiration för samlare av klistermärken hittar du här!

PS. Tack för länktipset,  Anders!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait
error: Content is protected !!