Samlade tankar om samlande.

Nyårslöften?

Så plockar vi fram almanackan som det står 2009 med glansiga siffror på… Ett nytt år med nya, härliga saker att samla! Som samlare kan man undra om ett nytt år kommer att innebära att man äntligen hittar det där föremålet man letat efter sedan tidernas begynnelse. Själv ser jag fram emot ett nytt samlarår, kanske därför att jag är olyckligt ovetande om vilka objekt som ligger framför mig.

Och så det där med nyårslöften… Mitt enda nyårslöfte (om man nu kan kalla det så) är att försöka göra varje dag till en dag med glädje för så många medmäniskor som möjligt. Om ett föremål då slipper undan så må det vara hänt. Det finns viktigare saker i världen är samlarföremål. Men visst gör de livet lite roligare? 

PS. Finns det någon som samlar på almanackor förresten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait
error: Content is protected !!