Samlade tankar om samlande.

Bara en till…

Bara en till är namnet på en svensk webbplats, som i likhet med många andra har upptäckt samlarna som potentiell kundkrets. Bara en till låter samlaren lägga upp sin samling med text och tillhörande foto. Inte mycket verkar skilja denna sida från de engelskspråkiga jag recenserat i denna blogg tidigare.

Fördelen är att sidan är helt på svenska och ger dig möjlighet att träffa personer som delar din passion i vårt avlånga land. Ett socialt katalogiseringsverktyg helt på svenska med andra ord. Detta har jag saknat. Återstår att se om Bara en till, som fortfarande beta-testas, håller måttet.

Läs mer om webbredaktörens visioner för sidan här.

PS. En mer uttömmande recension kommer senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
error: Content is protected !!