Samlade tankar om samlande.

Bond, James Bond

För alla filmälskare, tillika filmsamalre, kan jag meddela att den klassiska guldpistolen som fanns i Mannen med den gyllene pistolen har stulits från filmbolaget. Samtidigt passade filmbolaget (Elstree Studios, England) på att spekulera i vem som stulit pistolen, som uppges vara värd i runda slängar en miljon kronor.

Slutsatsen blev – inte helt oväntat – att samlare haft att göra med pistolens försvinnande. Om den dyker upp på en loppis nära dig vet du vart du ska skicka den. Och vem vet – du kanske får en film eller två som tack för att ha återgälldat pistolen till de rättmätiga ägarna…

Läs om brottet i denna tidningsartikel!

Funderar du på att börja samla 007-memorabilia? Ta en titt på den engelskspråkiga World Collectors Nets sida om James Bond som samlarområde! Det finns en hel del att samla på…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
error: Content is protected !!