Samlade tankar om samlande.

Frimärkets dag!

Lördagen den 27 september var det återigen dags för Frimärkets dag. Dagen lyfter fram frimärket, både som konstform och – inte minst! – samlarområde. Personligen tycker jag det är trevligt att filatelin fortfarande attraherar också yngre generationer.

Minns själv när jag fick mitt första startpaket för över 20 år sedan. Vilken lyckokänsla! Att jag varit samlare sedan dess är inte undra på; att frimärken sedan kom att bli bara en liten del av mitt totala samlande genom åren är bara en positiv bieffekt… 

Frimärken fostrar också. Barn lär sig ordning och reda, att handskas varsamt med saker. De får också mycket kunskap på köpet! Nu är det dags för mig att köpa det första startpaketet till min äldsta son. Hoppas han tycker samlandet är lycka lustfyllt som jag tyckte då jag öppnade mitt allra första paket frimärken…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
error: Content is protected !!