Samlade tankar om samlande.

Samlarsmurf

Smurfarna, de små blå figurerna, som gjorde succé under 70- och 80-talen firar i år 50 årsjubiluem. Ja, de små krabaterna har alltså funnits i hela 50 år! Att många av oss som var barn under 80-talet har ett kärt förhållande till smurfarna kan inte förbigått någon som levde då. Att de fortfarande är ett stort samlarområde kanske inte är helt känt.

En i mängden av samlarsmurfar är en kille vid namn Magnus Olofsson, som har en smurfig samling. Läs artikeln om hans samling och tillåt dig själv att le igenkännande en smula!

Vill du själv samla smurfar finns massor av (mestadels engelskspråkiga) sidor att söka mer information på. En av de bättre startpunkterna för nybörjaren är Mushroom Village. Kolla också Blue Buddies; en portal med massor av länkar för smurfsamlaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
error: Content is protected !!