Samlade tankar om samlande.

Zippo – tändare värda att samla

Det amerikanska tändarmärket Zippo är välkänt över hela världen. Märket borgar för kvalitet. En Zippo skall tända i alla väder. Förutom att tillverka bra tändare har Zippo också en hel avdelning för oss samlare. Genom att bli medlem i Zippos samlarklubb – med det passande namnet Click! – får man tillgång till medlemstidning, samlarerbjudanden m.m.

Zippos marknadsföring riktar sig till stor del mot samlare. Flera nya modeller kommer ut varje år. Vissa av dem är väldigt dyra och fyller bara ett enda syfte: att locka samlaren. Efter att ha sålt över 400 miljoner tändare borde de veta vad de gör. Och visst finns det många snygga tändare att välja på, men som alltid stiger priset med smaken.

Clicks hemsida innehåller mycket bra material för samalaren, men för de som vill kunna komma åt all information krävs att du registrerar dig och blir medlem. Om du bara är lite nyfiken på vad Zippo har att erbjuda rekommenderar jag dig att ladda ned samlarguiden.

Lycka till med samlandet. Kom bara ihåg: lek inte med elden, du kan lätt bränna dig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
error: Content is protected !!