Samlade tankar om samlande.

Är du en värdsmästare i samlande?

Besök i sådana fall Guinness världsrekords hemsida! Där kan du läsa om världens största samlingar, men också ansöka om att själv få bli störst, bäst och vackrast som samlare. Har du en STOR udda samling? Se då till att ta reda på om du har störst samling i världen. Kanske är du med i nästa upplaga av denna underbart bisarra årsbok…

Visste du förresten att världens största samling av nyckelringar innehas av Brent Dixon, USA, som har 41.418 olika nyckelringar? Han har samlat ihop denna enorma mängd sedan 2001. En ganska kort tid med tanke på det stora antalet nyckelringar.

Besök Guinness sida om samlandets världsrekord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
error: Content is protected !!