Samlade tankar om samlande.

Pennsamlaren

För alla de som samlar på pennor av olika slag finns en hemsida (på svenska!) att tillgå. Pennsamlaren presenterar ett antal samlare, ger tips och inspiration för alla som inte vad man kan samla på i pennväg. Ansvarig för sidan,  Ingemar Söderqvist, har också en enklare databas med de pennor som finns i hans samling; tyvärr utan bilder. Ett antal länkar presenteras också.

Sammanfattningsvis: En trevlig och personlig sida med sökbar samling. För den som vill ha mer djuplodande information om pennor och pennsamlare rekommenderas dock att söka på annat håll. För mer information om pennsamlandets ädla konst, kika gärna på:

Pennan – fetisch och skrivdon av Ingemar Lundqvist     En utmärkt bok med mycket info för samlaren!

Vintage Pens     En webbplats på engelska där du hittar ALLT om pennor, med fokus på fontänpennor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
error: Content is protected !!