Samlade tankar om samlande.

Samlarguiden i storartad comeback!

Den utmärkta tidskriften Samlarguiden försvann strax innan jul från hyllorna. Upplagen motsvarade inte redaktionens förväntningar. Istället valde man att ha med Samlarguiden som ett par sidors inlaga i tidskriften Nostalgia; en tidning som delvis vänder sig mot samma läsekrets, även om den har fokus på kulturhistoria för nostalgiker.

Men nu upptäckte jag åter ett specialnummer av tidskriften! Den lanseras som ett specialnummer av Nostalgia, dock med helt egen redaktion. Hela tidskriften andas glansig läslust. Vackra fotografier, intressanta artiklar och en betydligt snyggare layout gör tidningen till ett måste för alla samlare. Att redaktionen valt att utöka antalet artiklar på bekostnad av annonser ser jag bara som en fördel. Det finns redan så många nätsajter som tillhandahåller privata samlarannonser. Dessutom är det samlare och samlande man vill läsa om. Jag tycker personligen att prishöjningen kompenseras av det nya upplägget och formatet.

Jag kan bara rekommendera alla samlare att genast köpa numret. Tyvärr kan man ännu inte prenumerera, men om upplagan håller sig ovan ytan kommer tidningen att bli en permanent företeelse. Det sistnämnda är något jag verkligen hoppas! Detta är det bästa jag läst i Sverige på samlarfronten. Sveriges samlare behöver en månatlig tidskrift för samlare! Ge den ditt stöd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
error: Content is protected !!