Samlade tankar om samlande.

Generation Tintin!

Ännu en ny förening har sett dagens ljus i Sverige. Denna gång är det en förening för Tintin-entusiaster. Själv har jag varit hängiven denne unge journalist och äventyrare sedan barnsben. Till en början uppskattade jag mest serierna och filmerna för spänningsmomentet. I vuxen ålder har jag alltmer kommit att fascineras av den otroliga faktagranskning Hergé gjorde inför varje album. Varje seriealbum är som ett samtida tidsdokument.

Dessutom måste jag erkänna att jag sedan en tid tillbaka samlar på lite Tintin-relaterat material; serierna, filmerna, replikor m.m. Alla som samlar – eller bara gillar – Tintin: bli medlem i Generation Tintin! Du får mycket för pengarna, och dessutom får du chansen att vädra åsikter med andra, som i likhet med dig själv, uppskattar Tintin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
error: Content is protected !!