Samlade tankar om samlande.

Jordens skatter

Nyligen gjordes det reklam i teve för den nya samlarserien Jordens skatter. Serien består av olika mineral och ädelstenar samt informationsblad och förvaringslåda. Jag har själv samlat mineral ett tag och upptäckt hur kul det är. Har man som jag ett stort historieintresse känns mineralstuffer som ett naturligt steg att ta för en samlare. Stenar är ju trots allt det ultimata historiska föremålet; ett stycke naturhistoria som attraherat oss människor i alla tider.

Stufferna som följer med samlarserien Jordens skatter är helt ok. Informationsbladen är välskrivna och innehåller förutom fakta om mineralen en grundkurs i geologi också tips för samlaren. Som helhet kan jag rekommendera denna samling. Komplettera gärna den köpta samlingen med att själv ge dig ut och knacka stuffer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait
error: Content is protected !!