Samlade tankar om samlande.

Önskelista 2010

Så här i början på det nya året brukar jag ta tillfället i akt att fundera lite på eventuella (samlar)drömmar att uppfylla. Det som gör samlandet till en så tillfredsställande sysselsättning är jakten på nya föremål att komplettera samlingen med, upptäckten av nya samlarområden och (inte minst!) alla spännande projekt kring samlandet.

Min högst personliga önskelista för året:

1. Köpa ett riktigt bra program för databashantering, där jag äntligen kan få ordning på alla prylar!

2. Katalogisera följande samlingar:

a. Tintin

b. Filmer

c. Musik

d. Skönlitteraturen

3. Börja bygga upp modellsamlingen! Detta är ett spännande område, som jag ska försöka sätta mig in i bättre.

4. Gör färdigt samt få upp mina nya hemsidor! En svensk och en engelsk är på gång. Mer info följer! 

5. Bli en bättre bloggare! Minst 1 inlägg/vecka är utgångspunkten…

Vad har ni för samlardrömmar?! Kommentera gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait
error: Content is protected !!