Samlade tankar om samlande.

Experter hjälper nybörjaren

Sedan en tid tillbaka har Youtube fått konkurrens, inte minst vad gäller kvalitativa videofilmer. Expert Village är en webbplats som utelsutande innehåller filmsnuttar som du kan lära dig något av. Det rör sig om allt från hur du rengör smycken till hur du samlar serier.

För samlarens vidkommande är denna webbplats mycket intressant, inte minst då den innehåller en ganska stor mängd instruktionsfilmer för samlare. Allt från mynt och frimärken till antika möbler avhandlas i dessa kortfilmer.

Alla filmer är helt gratis att titta på – och du hittar dem enkelt därför att alla filmer är sorterade i ämnen. Detta är för övrigt något jag länge saknat hos Youtube. Taggar i alla ära, en enhetlig klassificering gör det enklare för användaren. Expert Village är dock inte en uppladdningssida som är ”fritt tillgänglig”. Istället fungerar det så att du kan ansöka om att få vara en av experterna som gör filmer. Detta gör innehållet till ett seriöst komplement till Youtube.

Det enda negativa med sidan är att allt material är på engelska, även om de flesta svenskar inte borde ha något större problem.

Sidan är väl värd ett besök inte minst filmerna för samlare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
error: Content is protected !!