Samlade tankar om samlande.

Något för svensk TV?

I Australien går varje vecka ett program om samlare på TV-kanalen ABC. I programmet får samlare visa upp sina samlingar och berätta om sin hobby. Man får tips på nya samlarområden, och experter kommer med förslag och idéer. Programmet Collectors är oerhört populärt och har lett till en våg av samlarföreningar och allmän boom för samlarhobbyn över hela Australien.

Ett sånt program skulle jag gärna vilja ha i Sverige. Som det är nu väljer jag YouTubes filmsnuttar där samlare visar upp sina samlingar eller Antikrundan om jag vill tillfredsställa min lust för samlande i rutan…

G’Day ’n’ G’Luck, mates!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait
error: Content is protected !!