Samlade tankar om samlande.

Fint som snus

Jo, det är lika bra att erkänna det: jag är en snusare, och har varit så i drygt 10 år. Snusandet har också lett mig in på att samla snusdosor och andra tillbehör. Ibland får man olika PR-prylar i samband med lanseringen av nya snussorter, men oftast växer min samling genom egenhändiga (dyra) inköp.

För inte så länge sedan lanserade Swedish Match en hel serie specialdesignade snusdosor av märket Röda lacket. Sammanlagt 21 st olika doslock skall finnas att köpa. Gäller att se till att man får med alla till sin lilla samling!

Kika närmre på dessa snygga dosor på Swedish Matchs hemsida!

PS. Synd bara att ingen liknande satsning gjorts på min personliga favorit: General…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...
error: Content is protected !!