Samlade tankar om samlande.

En blogg om samlande?

En blogg om samlande… Låter det sig göras? Ja, varför inte?! Denna blogg är ett resultat av mitt eget intresse. Jag är sedan länge en närmast manisk samlare av böcker, frimärken, mynt, reklam-pennor, technica, naturhistoriska föremål m.m. Dessutom är jag intendent på Collectioseum, ett litet men naggande gott nationalmuseum!

Det finns bloggar om smalare samlarområden, men ingen som på ett seriöst sätt täcker helheten. Denna blogg syftar till att dela med mig av dagliga tankar kring den underbara hobbyn: att samla. Tips, kuriosa och annat som kan vara av intresse för alla samlare kommer att postas på bloggen.

Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait
error: Content is protected !!